Maya Alysha's FotoPage
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: Maslina Mohd Imran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 5-Jul-2008 04:47 Email | Share | | Bookmark
Warded Again

 
 
 
View all 4 photos...
Dear My lovely Frens out there..!!!!

Please pray for my son Muhammad Iskandar. Today, mummy & Baby Iskandar kena warded again coz Baby Iskandar kena go through full medical check up. Doctor nak ambik darah dan result akan kuar lagi 2-3 hari. Since Mummy bagi full breastfeed, mummy pun kena warded gaks.
Doakan Baby Iskandar dijauhkan dari segala penyakit.... AMIN...!!!!!


BB Iskandar


Kakak Alysha

Quote:
Mummy akan berada di Selangor Medical Centre, Shah Alam ward 242 selama seminggu. Mummy will update and share the result.


Wednesday, 2-Jul-2008 03:51 Email | Share | | Bookmark
New Born ~ Muhammad Iskandar

Muhammad Iskandar
DOB: 2 July 2008
Time: 5.13pm
Selangor Medical Centre, Shah Alam



Quote:
Thank you for all the wishes..!!! Gambar nanti mummy upload kay....!!


Wednesday, 25-Jun-2008 05:46 Email | Share | | Bookmark
Baby 'M' is coming....

Quote:
I'm at 37 weeks...!!!
Today mummy dah 37 weeks. Sekarang nih mummy hanya membilang hari dan waktu sahaja. Bila-bila masa ajer sekrg nih...... takut ader, risau pun ader... gembira pun ader..... Alhamdullillah... now my condition OK. Kepala baby pun dah kat bawah..... Perut pun dok mengeras2......Makin hari penyakit M makin menjadi-jadi..... Gambar latest maya pun mummy malas nak snap. Ader beberapa pics dalam kamera pun malas nak transfer.... sorry yer guys... even banyak yang request nak tengok gambar maya, mummy pulak laaa yang teramat malas....

Since mummy takut suddenly kena warded, mummy nak mintak ampun dah maap kepada semua kekawan mummy out there yang selama ini tak jemu-jemu komen kat fp mummy nih. I'm sooo happy to have you guys as my friends. Doakan mummy and Baby 'M' selamat dan dipermudahkanNya.

Insya Allah, mummy akan share my happy momment once the Baby 'M' arrive.


Friday, 23-May-2008 01:14 Email | Share | | Bookmark
Unexpected Bleeding.... :(

I'm sure, a lot of my frenz out there keep on asking on my bleeding.... thank you sooooo much for all your concern....
Actually it happen on last Tuesday. Terkejut gaks ler mummy.... the 1st thing yang terlintas di atas kepala...."aku nih dah nak bersalin ker".... cepat-cepat mandi dan terus ke SMC..... Doktor scan baby... the heartbeat still there... afterthat doctor buat Pap Smear test. After that test, lagi banyak laaa pulak darah coklat kuar....
Then, doktor suruh buat CTG test. Nak tengok samada ader contraction or not and doktor nak tengok heartbeat & movement baby..... from the CTG test, doktor kata, everything ok..... Alhamdullillah....
Doktor tak admit since dier scan uri dah naik atas.... not so worry. Cuma doktor pesan, jangan angkat berat, stress & make sure rest... . If darah makin banyak kuar, tak ader movement baby, doktor suruh cepat2 datang balik.....
So, as of now, aper yang leh mummy buat is berdoa agar my baby dapat bertahan until 9months...
Thank you sooo much to all mommies out there yang ambil berat dan berdoa akan kesihatan mummy....... I love you ols....


Monday, 12-May-2008 01:21 Email | Share | | Bookmark
Imels Small Party

ready to cut the cake...
ini laaa cake Imels
Imellyn ngan Mama
View all 48 photos...
Date: 10th May 2008
Venue: Lake Garden

First of all, nak wish HAPPY BIRTHDAY to IMELS yang cecah 3 & 1 year.... dah besar dah anak dara ko gee....
Then, nak ucap THANK YOU soooo much to Gee yang sudi jemput kami anak beranak memeriahkan lagi majlis Imels.
Syoknyer dapat lepaskan rindu ngan ko Gee.... makin slim aku tengok.....
Tak lupa gaks to Mai yang sempat kita laga perut jap.... to Nury yang nampak keletihan... CONGRATS nury.... jaga diri elok2... and to Yana yang rasanyer lama bebenor kita tak jumpa....









[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net