Maya Alysha's FotoPage
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: Maslina Mohd Imran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Sunday, 20-May-2007 06:04 Email | Share | | Bookmark
Belated Birthday Party ~ Syasya Arina

Sukernyer Ezra..
Inilaaaa birthday girl ~ Syasya Arina
Ini pulak anak Mummy ~ Maya Alysha..hehe
View all 62 photos...
Venue: Taman Tasik Cyberjaya
Date: 20th May 2007
Time: 10.30 am - 12.00 pm (Kami sampai lewat..... Sorry Mai.. tak sempat tengok syasya potong kek)
Theme: PINK & WHITE



At Last..abih jugak upload semua pics...
First of all.... TQVM to Mai kerana sudi menjemput kami sekeluarga. The pinky Syasya was very beautiful with her dress suit. To all mommies yang hadir... mas appreciate sangat dengan semua layanan....You ALL memang tersangatlahhhhhh COOLLLL!!!! Really sporting......


Friday, 18-May-2007 07:13 Email | Share | | Bookmark
Aksi-aksi anak dara ku....

Amboi...amboi...buat2 tido laks
tu dia cara anak dara nih panjat sofa..
nak turun kemana pulak tuh sayang..
View all 11 photos...


Sunday, 13-May-2007 16:36 Email | Share | | Bookmark
Keletah Si Manja

Tengok tuh... gigi Maya..!!
amboi...manjenyer...
Awat tuh Farish??
View all 8 photos...
Almost 1 month mummy tak update this fotopages. Busy ngan kerja.. malas pon ader... mcm2 laaa.... This time entry just nak share with all my frenz keletah Maya & Farish apabila berjumpa. Kali nih Maya berada di rumah Farish...Tengok tuh... bukan main lagi bila Farish berjumpa ngan Maya. Siap KISS KISS lagik...

Jeles jejaka di luar sana...

Quote:
Fieda ~ Itulaaa cousin maya... Namanyer Farish Mirza...
Kenangan Terindah ~ Hehehe... baru gigi depan ajer yang penuh...
Zubye ~ Yang kiss maya tuh cousin dier...
nn ~ Romantik cara kanak2...kelakarkan....
Mommy Adam ~ Thank you auntie...
Masz ~ Nasib baik laaa dosa budak2 nih tak start lagik...


Thursday, 26-Apr-2007 02:53 Email | Share | | Bookmark
Cucu2 Tok Abah & Mak Tok

Yessszaaaa
Ini dia 2nd batch cucu2 tok abah & mak tok.
I'm Farish Mirza
View all 27 photos...
This entry special dedicated to Tok Abah & Mak Tok yang nun ada kat Pulau Mutiara. After BIG gathering ari tuh, Maya jumpa ngan Farish kejap kat R&R KESAS. Abah Farish nak pass barang kat Mummy. Mula2 tuh Farish malu2. Tapi lepas dia tengok Maya dok sakan berlari sana... berlari sini... dia pun start naik sheikh....hihihi...






credit to rafi...

Quote:
Shukri Sfawani ~ Memang depa syok sangat main kejar2.
KC ~ hehhee.... sekali sekala berdating...kelakar laaa pulak....
anna ~ thanks anna.... itu kalo mood baik tuh... cuba kalo ader orang yang dia tak kenal... fuh... mau bertempik gak tuh...
polini ~ thanks polini...
ina ibu Aiman ~ ha ah... kazen yang satu batch...itu yang serasi tuh...
Moon ~ itu yang susah tuh... kalo dah ader kaki... kerja nak berjalan ajer...
Mama Afreena ~ Tu arr... lepaih nih, ghasa nyer tak yah buh maskara dah....
Rose ~ Jangan laaa auntie.... kalo auntie potong mcmmana Maya nak ngorat abang Darren nanti ....
Unnamed ~ Sorry laa yer...since auntie nih no name, maya just call auntie jer laaaa....Insya Allah nanti maya ajak mummy turun ke belah timur. masalah nyer mummy selalu ke arah utara pi umah mak tok....
ZZ ~ tu laaaa zz.... maya nih memang mahal btoi nak dukung & rapat ngan dia. tak per zz... keep on trying... insya Allah dia pasti mau punya... re: Maya & farish memang sebaya. cuma farish tua drp maya 2 bulan ajer.
mama shikin ~ hehe...geng satu batch.. itu yang syok main kejar tuh.... lagipun yang best nyer, farish selalu laaa beralah ngan maya...
anne ~ thanks auntie anne....
mamataro ~ commercial tertutup rasanyer ok... tapi kalo open... mesti bertempik...
elin
~ itu laaaa memang syok kalo tengok kids berlari2.....


Monday, 16-Apr-2007 01:19 Email | Share | | Bookmark
The Big Gathering

Syikin with her 2 beautiful daughter...
Ooopppss.. Mummy yg tak pro ambik gambar..Hihi
Fuuuyoooo..ramainyer.
View all 39 photos...
Oh.... GOD!!! Apa laaa nasib ku lately nih.... Notebook tak leh nak browse internet.... Nasib baik sempat nak upload semua gambar2 BIG nih.... Cuma tak sempat nak buat story telling since FP lately nih teramat laaaaaaaa SLOW.... Gosh!!! Tensen pon ader..... Dah ler notebook buat hal... Sekrg nih pon dengan selamba ajer memakai PC kepunyaan my GM. Since he out for outstation.... Hehehehe...

BTW.... would like to thanks to Mummy Sara aka Azza yang berjaya menghimpunkan segerombolan Mommies, Daddies & Anak2 yang comelsssss sgt. Thanks to all AJK, to all SFCS and to MY LOVELY HUBBY....without u Daddy, both of us kompem tak leh nak join the gathering.





[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net