Maya Alysha's FotoPage
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: Maslina Mohd Imran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Mar-2007 07:40 Email | Share | | Bookmark
Training at Singapore

 
 
 
View all 18 photos...
Last Thursday, Mummy went to Singapore for IBM IGF training. Best memang best tapi sedih sebab terpaksa tinggalkan Maya & Daddy....
Daddy dengan berbesar hati sanggup jaga Maya sepanjang Mummy gi training...ALONE. Love u soo much daddy.


hehehe... dah gemuk rupanyer saye....


Thursday, 1-Mar-2007 02:02 Email | Share | | Bookmark
Mari Membaca....

 
 
 
View all 11 photos...






Tuesday, 27-Feb-2007 09:11 Email | Share | | Bookmark
6 weird things about me.....hehehee

I've been tagged by Marsila - Mummy Syahmi!!)
6 things that are weird about Mummy Alysha.......

Before i start, thanks to Mummy Syahmi, who tagged me. Alamak Ila.... aper nak citer yek... Dah ler Mas nih kurang arif nak mengarang. Buat programming terror ler... Bab2 nak mengayat nih fuh... It's ok... demi Syahmi... Mas buat gaks...

1. Mas nih memang cukup pantang kalo rumah bersepah dan berhabuk. Still remember masa pregnantkan Maya.... habis semua perhiasan kecik2 yang dapat masa kenduri majlis DIBUANG. Hehehe... Mana taknyer, memang cukup berhabuk. Aleh-aleh, dapat Maya, dia pun sensitif ngan habuk.

2. Nih nak citer pulak bab2 nak berjalan jauh. Kalo bab2 nak berjalan jauh nih, mesti packing baju 2@3 hari lebih awal.... Mcm nak pergi oversea jer...hehehe... tapi rasanyer better packing awal kot, untuk menggelakkan dari tertinggal mana2 barang yang penting.

3. Ila... mas nih kaki kerja Warehouse Sale... Mana2 warehouse sale kat KL nih especially for Maya, mesti pergi. Dari baju nyer warehouse sale sampai laaa ke toys sale. Sebab tuh laaa ader member ajak shopping kat Mall beli baju baby... gosh.. tak tahan laaa harga dier. ****mencari yang murah ajer***

4. Mas nih bab2 menghias Maya memang suker... Sampaikan hubby kata, Mummy dia kalo tak sedondon pakaikan baju untuk Maya tak sah. Mana tak nyer, misal kata salinkan seluar coz seluar basah, mesti tukar the whole suite. Hehehee... Tak suka laa tengok Maya pakai baju color lain seluar color lain.

5. Paling tak suka bila tengah tengok favourite movie, ader orang interrupt. Tension Mana tak nyer... dok tengah feeling laaa katakan... Hahahaaha...

6. Lastly, kalo Mas take a nap waktu siang, mesti Mas silentkan my handphone. Ye laaaa, masa tuh anak tido. Kita nak rehat... tetiba ader orang call. Yang tuh pon buat Mas tension... Hahahaaa... ***Jangan mare yerrrr pada sesapa yang tetiba call Mas tapi tak angkat. *** But dont worry, i definitely return call.


My favourite 6 peoples i tagged are:
1. http://akalej6.fotopages.com - Mama Eidil
2. mamamierul.fotopages.com - Mama Mierul
3. http://fara-azdra.fotopages.com - Mama Izzah
4. http://suteraputeh.fotopages.com - Mama Qashreena
5. http://azienarif.fotopages.com - Mama Sofea & Ilyana
6. http://lovelynadiah.fotopages.com - Mama Nadiatul Qistina


Thursday, 22-Feb-2007 06:42 Email | Share | | Bookmark
Maya Alysha @ 1 year 3 months

Hehehe...
Besarnyer tudung Mummy nih...
Erm... Cak!!!!
View all 6 photos...
Here my beloved daughter Maya Alysha (Puteri Yang Dilindungi Tuhan)...... Dah setahun 3 bulan dah.... Sekarang nih Maya dah pandai buat banyak benda....Yang paling best Maya dah pandai sebut Air, Lorry dan Car dengan jelas sekali. Alhamdullillah.... Perkataan lain masih pelat lagik.... Hehehehee...


Hei si Gadis yang Ayu.......


Thanks to Auntie Irdina & Auntie Anne for the lovely dress. Memang sweet sangat. Semua org puji....hehehe..


Wednesday, 21-Feb-2007 00:35 Email | Share | | Bookmark
Cuti-cuti @ Penang Day 1

Bergambar atas Feri
Fuuuuhh... kuatnyer angin dier Daddy.
Posing jap ngan Daddy
View all 30 photos...
Sempena cuti tahun baru cina, Daddy & Mummy ambik kesempatan bawak Maya balik bercuti di rumah Mak Tok @ Penang. Habis jer kerja petang Jumaat tuh terus balik packing aper2 yang patut dan malam tuh baru bertolak. Yang bestnyer berjalan malam, Maya tido sepanjang jalan. Hehehehe.... lega Mummy. First day sampai jer kat Penang, petang tuh kami ke Pulau naik feri, pergi Botanica Garden tengok monyet, Batu Feringgi (hujan pulak masa tuh ) & jalan2 cari Nasi Kandar. Next day, Mummy & Daddy tinggalkan Maya kat Mak Tok & Tok Abah. Kami bercouple jap tengok wayang movie "Ghost Rider" . Masa nih teringat laks masa bercinta.







[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net