Maya Alysha's FotoPage
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: Maslina Mohd Imran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Apr-2008 08:00 Email | Share | | Bookmark
Langkawi Trip ~ Part 2

maya with daddy atas bot
posing kat beach after swimming
Maya pulak ngan mummy atas bot
View all 77 photos...
Seperti yang dijanjikan... Ini laaa part 2 of Langkawi Trip. Gambar kali nih yang bestnyer 3 of us naik bot gi Bat Caves, Crocodile Cave, Fishing Farm, Swimming kat pulau aper ntah... (hehehe), bagi makan fish & bagi makan kat burung helang.... Lagi satu yang paling bestnyer bila kami jumpa Dolphin dekat one of the pulau....
Aku nih dengan perut yang memboyot... gamble jer laa naik bot & redah gua. Cuma masa tuh setiap kali masuk gua, aku berdoa jangan laaa aku tergelincir ker, terjatuh ker.... risau-risau gaks, tapi excited nyer pasal... aku gagah jugak... rugi oooo, alang-alang dah bercuti laa katakan....







Monday, 28-Apr-2008 00:35 Email | Share | | Bookmark
Langkawi Trip ~ Part 1

yey.. peace daddy
peace mummy...
Posing kat LCCT before depart
View all 115 photos...
After struggling ngan MOE PC Lab tender, daddy decide nak bawak mummy & alysha gi bercuti ke Langkawi. This is just a part 1 of the trip. Ada banyak lagi pictures. Nanti mummy upload kay......





Monday, 21-Apr-2008 01:47 Email | Share | | Bookmark
Home Sweet Home...!!!

Rumahku Syurgaku
Ada playground lagi depan rumah
End lot house
View all 8 photos...
Ini laaa rumahku syurgaku....
Alhamdulillah, inilah bakal rumah kami. Terletak di Pinggiran USJ, Subang Jaya. Insya Allah, dalam bulan 10 nih kami sekeluarga pindah ke sana.



Friday, 28-Mar-2008 07:54 Email | Share | | Bookmark
Aksi splashing bersama kazen-kazen.....

Meme yg dah terror swim
say PEACE..
siap main bola tampar lagik...
View all 13 photos...
Inilah aktiviti masa cuti Maulidur Rasul... Di sini laaa (JW Marriot Club) selalunyer kami adik-beradik berkumpul ramai2. Spend time from lunch sampai laaaa penat berenang. Kali nih mummy tak swim coz perut dah makin besar, baju swimming mummy tak lepas... so bagi laluan kat daddy ngan maya jer... JELES sungguh tengok depa swimming.. nak ajer mintak daddy sponsor baju swimming for pregnancy...
At the end... mummy jadi photog of the day and babysitter for Damia (adik Farish).





Thursday, 27-Mar-2008 06:01 Email | Share | | Bookmark
Bakal Mak Su....

 
 
 
View all 25 photos...
Ini laaa bakal menantu yang terakhir dalam family mak aku.... hehhee... Insya Allah.. kendurinyer next year... Bab yang paling kelakarnyer kalo attend majlis macam nih... ialah anak aku ler.... Elok majlis tuh start, suasana confirm laaa senyap..... Yang kelakarnyer.....Maya start laaa tanya.. "Mummy, Mak Tok mana?? Mummy, Tok Abah mana?? & bla...bla...bla...." dah ler suara Maya kuat... Elok kena tegur.. mula laaa dia mencari bantai busuk... ngan puting dier... Start nak cranky coz aku pulak pi tinggal bantai busuk dier dalam kete... nak kuar... pintu dah kena block ngan tetamu... bertuahnyer anak aku sorang nih.... Suruh daddy gi ambik.. daddy pulak sibuk ambik video cam... sabor jer laaaa.... Maya tuh dah tahap boring gaban laaa tuh... tak ader sesapa nak layan dier... Itu yang dier start laaa nak menarik perhatian orang. Apa-apa pon "Selamat Bertunang buat CHU & MAK SU... "


Nampak macam mak aku pulak yang menggeletar... hehehe...


aisey.. tangan sapa pulak tuh... Mak Su, Miera & Maya


Posing kat umah Tok Abah pulak laaaa...


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net