Maya Alysha's FotoPage
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: Maslina Mohd Imran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-Feb-2008 02:51 Email | Share | | Bookmark
It's Mickey Mouse Party

Brownies yg sgt yummies...!!
Aqis aka Birthday Girl
Time to Blow the cake
View all 66 photos...
Event: Cheras
Time: 2 - 4 pm
Theme: Black & Red Micky Mouse

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Thank you sooo much to Nury, Mus & all your families kerana sudi menjemput kami sekeluarga datang memeriahkan lagi birthday bash Balqis.
The event was HAPPENING with everybody in Black & Red color. Pandai Nury pilih tema kali nih...
To Balqis... happy birthday Dear... U are TWO now... Be a good and lovely girl kay...








Thursday, 14-Feb-2008 02:54 Email | Share | | Bookmark
About Maya Alysha...

Maya ngan Kak Meera
Meme, Maya & Meera
Abg Meme ngan Maya
View all 5 photos...
Rasanya lama bebenor tak buat entry Maya Alysha.... Tambah mummy dier yang tersangat sibuk....plus penyakit M+M yang makin melanda.....(maybe pembawakan budak kot.... ) Boleh terima ker alasan nih.....
Sekarang nih Maya makin lama makin merap.... mungkin dia tahu tak lama lagi dia nak dapat adik... lepas nih dia kena tido asing.... tak leh tido ngan mummy lagik....
Mummy sekrg nih pon dah habih waktu2 kritikal... tak ader muntah-muntah lagik.... Cuma penyakit M masih kuat melanda.... jadi pemalas btoi kali nih.... Masa Maya dulu siap rajin sungguh mengemas rumah, memasak BUT this time... semuanyer malas..... hehehehe



Tuesday, 5-Feb-2008 11:29 Email | Share | | Bookmark
ROCK N ROLL Private Party

 
 
 
View all 40 photos...
Here we go... Lets ROCK everybody....!!!
Thank you soooo much ZZ and all her families yang sudi menjemput kami datang untuk memeriahkan lagi birthday bash Fenriz yang sangat laaaaaa ROCK!!!!!
Sorry ZZ coz kami datang tak ikut tema party.... sangat laaa feminine anak dara kami sorang.... semua datang pakai jeans... anak dara ku sorang pakai gaun....
The party was HAPPENING.... and the food was GREAT.... dok terbayang2 lagi sosej kat HRC tuh....
Last but not least... Happy Birthday to FENRIZ.....U're TWO already....



Sempat ambik banner jer since birthday boy dah tido....


The mothers...


Birthday boy yang kepenatan bersama Babah mithali....


Wednesday, 9-Jan-2008 04:38 Email | Share | | Bookmark
Memory Refresh... Lets enjoy!!!!

 
 
 
View all 179 photos...
Actually mummy dah lama terima full entry Birthday Bash Maya dari auntie KC... tapi disebabkan terlalu....terlalu...terlalu... sibuk....... mummy lambat update this entry.....
Hopefully to all mommies out there, you have my permission to copy your own photo and kids if you want.... sorry for the delay....
To Hana.... sorry sangat2... lambat bebenor nak update gambar nih... Actually ada lagi photo yang nak di upload... tapi... mummy sibuk sangat2... hopefully, these are enough for you guys for this moment.....do enjoice!!!!!!!




Monday, 7-Jan-2008 03:04 Email | Share | | Bookmark
It's my day.... Happy Birthday to me....!!!


Hari nih aku dengan bangga nyer nak bagitau yang aku dah masuk era 30-an.....
Unbelievable....!!!!
Makin tua makin anggun...!!! Hahahahaha....(angkat bakul sendiri)...
Alhamdullillah... Maya pon makin besar... tak lama dapat adik pulak...
Dan, alhamdullillah.... kandungan aku dah masuk 3 bulan... tapi morning sickness tak abih-abih... sabor jer laaaaa......



Full entry for Birthday Bash Maya Alysha will publish soon....!!! Tungguuuuu....!!!!!!


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net