Maya Alysha's FotoPage
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: Maslina Mohd Imran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 5-Nov-2007 05:41 Email | Share | | Bookmark
Birthday Bash Putri Syameliana

Goodies for children
ini laaa Putri kesayangan Azie & Arif
Birthday kek... sedap
View all 42 photos...
Birthday Bash Putri Syameliana
Date: 3rd November 2007
Venue: Ampang


Thank you soooo much to Azie & all her families kerana sudi menjemput kami untuk memeriahkan lagi sambutan hari jadi Putri Syameliana yang PERTAMA....


Monday, 29-Oct-2007 08:45 Email | Share | | Bookmark
Birthday Bash Iman Darwisy

BAnner Birthday Bash Iman
Ini laa hadiah dari Maya..siap deco lagik...huhuhu
Venue kat Hoxes
View all 67 photos...
1st Birthday Bash IMAN DARWISH
Date :: 28th October 2007 ::
Venue :: HOXES Bookstore & Cafe, Damansara Perdana ::

This is the first event after sebulan kita berehat menghormati bulan Ramadhan. Thank to Nana & co kerana sudi invite kami sekeluarga memeriahkan majlis harijadi Iman Darwish cum Open Raya... . Birthday boy yang segak berbaju melayu berwarna hijau...sedondon pulak ngan papa & mama dier... Yang tak tahan tuh, sampin kenit dier... kiut sangat.... . So u ols... do enjoy the pictures and sorry Nana.... Mas tak leh nak cerita panjang since banyak sangat kerja kat opis.... See u guys in 1st December pulak...!!!! Lepas nih nak upload entry SPECIAL FOR MAYA ALYSHA......

HAPPY BIRTHDAY IMAN..... MOGA IMAN MENJADI ANAK YANG SOLEH DIMASA DEPAN



special to Auntie ZZ...akhirnya berjaya jugak Maya bergambar ngan Auntie ZZ without crying...


Monday, 29-Oct-2007 01:04 Email | Share | | Bookmark
Serbu rumah Raiyan Akid

 
 
 
View all 13 photos...
Alrite Jue... kali nih turn aku pulak nak bercerita pengalaman aku beraya di rumah ko.... . FIRST OF ALL, nak bagitau semua orang... ini laaa kali pertama aku menjejakkan kaki ku ke mahligai indah JUJUE LOPEZ. So.. maknanyer, ini jugaklah kali pertama aku bersua muka dengan JUJUE LOPEZ.... Tapi untuk pengetahuan semua... KALI PERTAMA tuh aku rasakan macam dah 10 TAHUN kenal ngan si JUJUE LOPEZ nih....terlebih peramah.... (jangan marah yekkk...). Kalo anak aku tak mengamuk... dah lama aku lepak umah ko sampai ke subuh.... tapi nak buat macam mana.... aku sampai pon dah lambat...
Tapi satu jer yang miracle... anak aku boleh pulak bertahan mata dier sampai kul 10.45pm masa kat umah ko.... Doa apa laaaa yang ko baca

Malam tuh, secara kebetulan dapat pulak jumpa Yana ~ Mama Iman Darwish. Memang havox laaa kejap umah si Jujue malam tuh.... tambah pulak ngan Maya yang menangis ajak balik....

Kay laa Jue... kami balik Penang lagi.... kami singgah lama-lama pulak kat umah ko... Make sure ko masak sedap-sedap pulak kali nih.... Tak main laaa kopok lagik...


Tuesday, 23-Oct-2007 05:50 Email | Share | | Bookmark
Yey..yey.. Balik Kampung ~ Sebelah mummy di Penang

ini laa Mak Tok saya...
ini pulak Tok Abah saya...
ini Chu saya.. ngan kak meera & abg meme..
View all 37 photos...
Yey..yey... alhamdullillah kami selamat pergi dan balik dari Penang. Seronok memang tak terkata. Maklum laaa beraya ke kampung halaman. Yang paling bestnyer dapat beraya ngan Mak & Abah. Mintak ampun dan maaf. Kali nih yang balik beraya ke Penang cuma aku & family kakak aku. Abang aku beraya di Terengganu sebelah wife dier....

Citer pasal balik Penang nih, kalo tak pi pekena Nasi Kandar memang tak sah. Sehari sebelum balik ke KL, kami pi ronda satu Penang. Dari pagi kami bertolak sampai laaa ke malam baru balik. Hehehee... Berjalan sakan. Tengah hari sampai Penang, hubby nak makan nasi kandar. So... kami pon pergi laaaa cari Nasi Kandar Kampung Melayu yang sangat FAMOUS kat Penang nih. Malang laa pulak... rupa-rupanyer, sampai ajer ke Kampung Melayu yang memang famous ngan Nasi Kandar kat Penang nih dah abih.... apa nak buat.. kena cari nasi kandar lain... tapi disebabkan daddy memang kepingin sangat nak makan nasi kandar, kami pun bedal jer mana2 nasi kandar kat penang. Lepas dah kenyang, kami pi beraya umah cousin mummy. Lama gak dok lepak umah tuh.



Lepas tuh kami terus ke Chowrasta, pi cari buah pala as ole-ole utk opismate & khas buat Wada... Kat situ, kami pekena pulak cucur udang. Dah kenyang, kami terus ke Batu Feringgi. Sampai kat sana, daddy start teruja balik tengok DVD yang bersepah2. Apa lagi, daddy borong sampai 50pcs DVD... heheheh... Kat sini jer, kami spent 3 hours. Dah penat & perut pon lapar balik, daddy nak pekena sekali lagi nasi kandar. Daddy nih... mcmmana laaa badan tak naik... siang malam ngan Nasi Kandar jer... . Apa-apa pon... balik kali nih best sangat coz balik kampung halaman. Dan alhamdullillah kami sekeluarga selamat pergi dan balik sepanjang raya nih...




Monday, 22-Oct-2007 04:03 Email | Share | | Bookmark
Family Photo - Raya di Kuang sebelah Daddy

Ini laa family sebelah daddy
Lovely family
Lovely couple
View all 33 photos...
This year we all beraya dulu di rumah sebelah hubby kat Kuang, Sg Buloh. After bersalam-salaman, kami terus ke rumah Mak Tok sebelah hubby kat Subang Permai. Beraya kat sana for the whole day. The next day, tak banyak sangat aktiviti coz paham2 jer laaaa.... beraya kat KL nih lengang sikit. Awal2 raya semua orang balik ke kampung. KL nih start happening after semua dah start kerja.... Malam raya ke-2 baru kami balik ke Penang. Best gaks sebenarnyer balik ke Penang after semua orang dah balik beraya. Jalan pon lengang.




Ini gambar masa kat umah nenek. Mak Tok sebelah daddy.

Tahun nih nampak gaya nyer kami tak buat open house laaa... sorry guys... Tengah sibuk nak prepare for Birthday Bash our little angel yang nak masuk 2 tahun. Tapi... rumah kami sentiasa open tau.... Jemput laaa datang BILA-BILA masa pon. Insya Allah kami ader. Call dulu yer mana tau kami kuar beraya ke rumah kawan2.



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net