Maya Alysha's FotoPage
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: Maslina Mohd Imran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 25-Jul-2007 08:56 Email | Share | | Bookmark
Maya Alysha has been tagged....

 
i've been tagged by Ila aka Mummy Syahmi....

Sorry Ila ....... lambat nak reply.

Okiesss.... bermula laaa alkisah... masa kandungan usia 7 bulan, dah tahu jantina, masa nih laaa mula sibuk nak pilih nama... hehehehe... Mas ader remind kat hubby, anak kali nih nak start ngan huruf 'M' gaks since my name & hubby start ngan 'M'. Belek punya belek buku nama-nama islam... terjumpa laaa ngan nama Maya nih... mula-mula risau gak nak ambik nama Maya nih coz masa tuh tengah top MAYA KARIN.... Tapi memandangkan makna Maya itu Puteri... kami ambik gaks.... Pastu second name tuh... banyak option actually... tapi Alysha terpilih kerana maknanyer DiLindungi Tuhan.

So jadilah.... MAYA ALYSHA - PUTERI YANG DILINDUNGI TUHAN

Moga-moga anak mummy nih sentiasa dilindungi dunia & akhirat....



Monday, 23-Jul-2007 01:32 Email | Share | | Bookmark
Wedding Opismate

Opismate ~ Girl...
OPismate ~ Guys
Ciboknyer anak dara kecik tuh..
View all 48 photos...
Congratulations to Fathiyah & her hubby.....

Date: 21/07/2007
Venue: Sabak Bernam

Again, tahniah buat pengantin..and thank you for ALL the staff yang sudi KONVOI ramai-ramai ke sabak bernam... memang best giler... mana tak nyer... 8 buah kereta konvoi beramai-ramai including our MD. Konvoi macam racing kerete jer. Kalo kena speed trap... nasib laa yer....

Yang best nyer... kat sana dapat jumpa KC. She is the photographer for the wedding... Nampak simple jer orang nyer.... tapi hasil nyer... ibarat iklan kat petronas..... SEMUANYER BEST!!!!!!

Thanks KC for this pic... soooo luvly.

Tapi saat yang tak leh nak lupa bila Maya over excited pulak nak bergambar.... mengalahkan pengantin pulak anak mummy sorang nih.... siap boleh count 1,2,3 lagik....


maya punya kacau daun ler...


nak balik dah....END


Tuesday, 17-Jul-2007 05:41 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti bersama kazen2...

 
 
 
View all 45 photos...
Last sunday, all maya's cousin berkumpul kat Club JW Marriot Putrajaya.... Lunch kat sana, main indoor games & swimming... punyaaa laaa syokkkkkk...........







Thursday, 12-Jul-2007 00:43 Email | Share | | Bookmark
Bestnyer balik kampung....

naik feri ngan kak meera & abg meme
feri pulau mutiara
maya blom ready laa mummy.
View all 32 photos...
Last week mummy balik kampung dengan Maya ajer naik flight. Daddy tak ikut coz banyak kerja. Balik kali nih coz kena attend kenduri. Mummy tak dapat nak ambik gambar banyak2 coz tak sempat nak hold maya & camera in one time. Citer pasal naik flight nih, elok ajer nak take off, maya tido ..... hehehehe..... tak sempat laaa mummy nak tunjuk SKY kat maya. Bila sampai airport ajer, Maya bukan main seronok lagi bila dapat jumpa Tok Abah. But the most interesting part bila Maya dah pandai posing depan camera dengan cousin-cousin dia.







Monday, 2-Jul-2007 02:38 Email | Share | | Bookmark
Jom Main...

 
 
 
View all 15 photos...
Betul kata zz.... memang sibuk sangat. Sampai tak sempat nak tulis aper2... hehhehe... Actually tak banyak yang leh nak tulis. Stil lagi SIBUK..SIBUK..SIBUK....

Just to update that masa nih Mummy bawak Maya gi Playground Kelab Komuniti, Cyberjaya. Since daddy still lagi sibuk ngan kerja dier..... so, mummy bawak laaa anak dara nih main2 kat playground.

JUST TO UPDATE TO MOMMIES KAT SEBELAH UTARA ~~ Mummy akan balik ke Penang hujung minggu nih. Untuk Kak Mas (Mama Afreena)... hope to see u...!! ~~




[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net