Maya Alysha's FotoPage
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: Maslina Mohd Imran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Friday, 22-Jun-2007 01:17 Email | Share | | Bookmark
Today @ 19th Months.....

 
BUSY...BUSY....BUSY.... itu ajer yang leh digambarkan buat masa nih.... Kerja kat opis bukannyer makin kurang.... makin bertambah lagi ader laaaa.... Dah laaa kena handle SATU MALAYSIA nyer documentation....

By the way, just to update that my little angle as of today dah masuk 19th months. Hehehee... dah besar dah... mcm2 kerenah nak melayan anak dara ku sorang nih....Happy 19th months sayang.... Mummy & Daddy love u soooooo much.... Muas...muas...muas....



tak leh nak citer panjang2. nak sambung KERJA...KERJA...KERJA....


Tuesday, 19-Jun-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Map

 


Thursday, 7-Jun-2007 02:01 Email | Share | | Bookmark
Farewell Dinner for Mr GM

 
 
 
View all 17 photos...


Sunday, 3-Jun-2007 13:55 Email | Share | | Bookmark
Evening Sunday ~ Lets swim...

 
 
 
View all 7 photos...
Hehehe... lama sungguh Mak Long tak ajak Maya gi mandi pool kat club. Oleh disebabkan mummy kesian kat maya yang kepingin sangat nak mandi pool, mummy pun beli laaaa baby pool utk maya.... hehehe...nak beli yang besar sikit, ruang halaman porch rumah sempit. So... mummy decide beli yang kecik ajer laaa....



Saturday, 2-Jun-2007 13:04 Email | Share | | Bookmark
Special Saturday Weekend

alamak..dah cun shoot, tapi huruf M tuh kacau laa
inilah baju pemberian auntie Fara
waahh, penuh gaya
View all 24 photos...
Saturday morning, tak macam last2 saturday. WHY??? Because this saturday adalah saturday untuk kami 3 beranak. Selalunyer, jumpa ajer weekend, kena pergi sana laa.... sini laa... sinun laa... sinin laaa... hehehe.... Disebabkan special saturday nih laaa, daddy decide nak breakfast kat Old Town Kopitiam, Puchong. Disebabkan masing2 bangun lambat, plan nak breakfast dah kena jadi brunch (breakfast + lunch).... .Elok sampai jer... punya laaa ramai orang sampai FULL seat laaa. Last2, daddy kata kita makan kat Mc Donald ajer laaa... petang karang baru kita pi makan kat Kopitiam tuh... Ntah aper laaa angin Daddy yang terigin sangat nak makan ala..ala... 2 tier nyer restoran. Nak dipendekkan citer, gambar yang mummy upload nih semuanyer mummy ambik masa makan kat Mc Donald. Thanks to Auntie Fara . Baju tuh cantekkk sangat. Baru boleh pakai.... Itu pun still nampak besar lagik....



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net