Maya Alysha's FotoPage
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: Maslina Mohd Imran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 13-Oct-2008 01:39 Email | Share | Bookmark
New image...

Iskandar with his cute smile
Do we look a like??
Sian kak long sakit mulut... ulser.. leh senyum lagi tuh..
3 of us...
my hero...
awat posing lagu tuh... alysha nih...
my lovely kids
amboi.. bukan main senyum...
topi rugged lagik...
 
 
 
This is the latest photo after balik beraya dari Penang. Mummy with new hair cut. Rambut start gugur teruk sangat. Gi Thomas & Guy to get advice. At last from long hair kena cut jadi short hair... Kalo ikutkan my plan sebelum raya arituh, nak perm rambut kat hujung jer... tapi memandangkan lepas raya mummy nyer rambut gugur teruk, so mummy decide nak kena cut jugak rambut nih... risau sangat tengok rambut gugur...

Mummy start realized rambut gugur is bcoz Iskandar dah start main air liur dier... Jari habih dikulumnyer...sabor jer laaa... Tapi mummy puas hati coz iskandar dah makin cerdik. Dah banyak senyum setiap kali orang agah kat dier... Pipi dah makin tembam...hehehe... mummy memang rindu sangat kat pipi dier tiap2 hari...

Alysha pulak dah makin besar. Makin pandai nak bergaya. Tapi ang ruginyer dia dah tak minat nak pakai gaun. Yesterday ikutkan plan nak pakai gaun yang Mummy beli dari Shikin. Alysha menangis lagi suruh bukak balik. Sabor jer laaa anakku ini.... Sorry laaa shikin... nampak gaya mas kena pujuk dia sekali lagik...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net