Maya Alysha's FotoPage
Lilypie 3rd Birthday Ticker

My name: Maslina Mohd Imran
My Fotopage: http://mas0701.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Kodak
Other: DX7630
Kodak
Friends:
HoNey aBi
Latest entry:Cuti-cuti Cameron Highland @ 14th - 16th March 2011
View this Fotopage entry
Erdawati Osman
Latest entry:KLCC Park
Salam all, rasa nyer dah lama sgt tak update fp nih.... :-( So ni latest update dr we all.... Enjoy the pic :-> Nak shopping scarfs,shawl,pashmina,inner,syria & hanger??? click di bawah ni ye :-D http://butique4u.blogspot.com View this Fotopage entry
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
Eiman Iman
Latest entry:New Stocks on Japanese Cotton
Visit us at: URL : http://www.shopswithstyle.com Email : sales@shopswithstyle.com HP : 019 244 9237 / 012 641 4057 View this Fotopage entry
006 - 4m@RM100
Mama Hakimi
Latest entry:my childrens
View this Fotopage entry
Radziah Ahmad
Latest entry:Latest pic of US
dah lama tak update tentang diri aku dlm fotopage...rupanya masih ada yg mengikuti diri ku dan family. Siap tanya nape tak update Fotopage....sorry ye...dah lama tak jenguk FP....asyik kusyuk ngan FB (Facebook). Member tu plak tak pakai FB...so aku taknak kecewakan kawan yg sentiasa mengikuti perkembangan ku so aku Update few pic. So kalau nak add aku kt FB cari aku guna "Azie Rad" @ email alexazie@hotmail.com sure jumpa aku nnt. Blog pun dah slow skang...heheehe. Sorry ye. Nanti aku update. Skang ni sibuk... View this Fotopage entry
PHOTO GUGUSAN
Latest entry:HAFIZ & HIDAYAH... NILAI AREA
View this Fotopage entry
Mohd Taufiq and Nurfahimah Manchester UK
View this Fotopage entry
zully sham
Latest entry:ice breaking!!!!!!
salam semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...lama sungguh....mama tak updates FP..sawang teruk benorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...ada lagik ka yg mengikuti my FP..hehheh..i miss banyak kawan2 FP nih....lama snagat tak masuk FP kawan2 n especially asma..mummy imman n lana ..from pennag....rindunyaaaaaaaaaaaa actually anak2 dah besar semuanya..ehhehe..hariz dah 6 years, hadif 5 years n nuha dah 2tahun..n insyaallah our fourth dhia will be deliver by 10.8.2010 View this Fotopage entry
Moon n Sutan with Isk n Suffiya
Latest entry:me n my kids
View this Fotopage entry
hantu kak limah
Latest entry:aidilfitri 1430H (2009M) mixed entry on RAYA !!!!
hah....! ! http://norwaninorwi.fotopages.com(norwani) & http://ita-razif.fotopages.com(noradnita).... ni aku dah update dah ni.... !!!! mentang2 la kowang dah UP entry RAYA...kowang Push aku yea.... kowang kan geng FP tegar.... camera canggih2.... harus ler cepat kena update ! cam aku yg low profile ni.... rileks jer... xyah kalut2.... 4tahun skali baru hapdet pon xpa...tetap DIva gaks ! :-D yea....1 syawal, kami beraya d taiping...spt tahun2 sudah.... x yah gaduh2 laki bini nak balik... View this Fotopage entry
..daNi pon sama...sapai x mo turun...
aisya imya
View this Fotopage latest entry
Myra Max Henry Siwalette
Latest entry:Keira Jr with babah
View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Nisrina Azureen
Latest entry:Nisrina Azureen - Terima Kasih Dari Ayah & Mama
Nisrina Azureen... telah 3 tahun adik hadir dalam hidup ayah dan mama. Telah 3 tahun adik membawa kebahagiaan yang tak berkesudahan buat kami, sehingga selalunya kami tak kering gusi melihat telatah adik. Telah 3 tahun mama pergi ke sekolah, tapi hatinya kekal di rumah memikirkan apa yang adik buat, atau apa yang adik makan, ataupun samada adik sihat walafiat. Telah 3 tahun juga ayah kerap pergi bekerja tanpa sepenuh hati, kerana tak sabar nak pulang cepat melihat senyum, tawa dan tangis adik tatkala kita b... View this Fotopage entry
Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza
Latest entry:Backdated Entry-JANUARY - JULY 2009
Lama giler mommy tak update fp..skang guna fb lagi senang, tapi tu pon mommy tak update sangat....InsyaAllah lepas ni mommy akan cuba update fp selalu & melawat kawan2 yang lain...hehhee...masa january ni mommy baru 6-7 bulan preggy.bawa budak2 jalan-jalan ke genting. FEBRUARY kami ikut papa outstation ke Johor & terus jalan-jalan di Singapore.Pergi melawat Taman burung , Singapore Flyer & Sentosa Island. View this Fotopage entry
azhar intan
Latest entry:~~Tamadun Islam~~
View this Fotopage entry
Wada Musa
Latest entry:Happy 1st birthdhay Eilmi Zikriy Zuladhha
Tanyalah, adakah aku puas melihat Eilmi membesar secepat ni? Oh, dun get enuf time okeh...Cepatnya!!! Tahu-tahu, dia dah besar. Cukup ke kasih sayang aku pada dia? Jangan kasihankan dia kerana aku mengandung lagi sewaktu usianya mencecah 10 bulan. Bukan kerana aku tak sayangkan dia. Jangan kata aku tak sayangkan anak²ku. Sedikitpun aku tak pernah abaikan dia. Aku lihat pembesarannya, sehari demi sehari. Tahu apa yang buat aku lebih bangga? Eilmi dapat ku susukan sepenuhnya tanpa susu formula. Berap... View this Fotopage entry
mama DnD
Latest entry:Fliptech celebration of learning 2009
@qdees BU danish sorang je tamoh pakai unipom pasal dia mmg tamoh pakai...kecek2 dh demand erk... View this Fotopage entry
RoSedIanA NoRdIn
Latest entry:Holiday in Hanoi
Huhuhu.... Akhirnya Mummy dpt berdua-duaan dgn Ayah.. Cian our 2 heroes kena tinggal. Takpe la kan dear... Sekali sekala :-D . Lagipun melalui feedback dan tips dr internet byk yg x recommend bwk budak2... Keadaan kat sini teruk skit esp kat kawasan 'Old Quarters' tu; kotor dan sempit. Okeh aku citer skit psal rakyat tempatan. Rakyat sini mmg cara hidup dorang mmg (mmg ker suker eh hehe) makan kat kawasan pejalan kaki. Bygkan pejalan kaki tuh dah sempit, dorang letak lg meja dgn bangku (saiz kecik) kat... View this Fotopage entry
Akma MrsSLuRp
Latest entry:Rindukan kami??
huhuu...ade ke ye yg masih rindukan kami...?? mcm kata lyssa : mama kakak rindu lah sama kwn2 kakak yg dulu2 tuh?? ekekek harus lah kene active balik fp nih kan....sbb from here we ols kenal ramai fp mommies...some still connected to this world ...but some tuh been bz ngn schedule masing2 kan...and since FB famous..i think most of us dah transfer kesana....ekekkek but not me...kdg2 je bleh access thru my mobile...huhuhu...;p View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
Mama Adam Muzairul
Latest entry::: We Back ::
let's photo talk 1st View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
NORHANIS BT ZANORDIN
Latest entry:Encik Irfan Fahri
Assalamualaikum Lama betul ek tak berupdate fp saya ni.Biasalah ada anak kecik ni. (alasanlah tu :P) Anyway, since saya belum memperkenalkan my 2nd child....so here he come Name : Irfan Fahri bin Huzaimy Shah DOB : 26/11/2008 Time : 5.55 pm Weight : 2.25 kg (mmg sgt kecil...tapi alhamdulillah sihat sesihatnya) Delivery : normal senormalnya.(baru tau sakitnya nak melahirkan anak,anak 1st saya amik epidural so tak rasa sakitnya) Place DOB : DEMC (saya mmg rekemenkan kpd kawan2x,layanan sgt mesra,b... View this Fotopage entry
now ( 3 month ++ )
Nor Sharizad Zainal Abidin
Latest entry:Family Day At Bukit Tinggi
View this Fotopage entry
Lenny Sauji
Latest entry:Aish.... 2 months old..
Yang Aish Zachary is now 2 months old... berat dah naik to 4.45kg.. alhamdulillah.. eventho paed aish kata aish a little bit underweight compared to his length... tapi takper... asalkan aish sihattt... Mummy, daddy, kak long doakan yg terbaik utk aish.... sayanggggg anak mummy!! View this Fotopage entry
sat lg kene cucuk la sayang mummy ni...
riniy farisz
Latest entry:::Our New Bundle Of Joy::
Introducing....Aisy Nadeem bin Mohamad Faris. Safely delivered on the 4th of February 2009 at 8.25 am, Pusat Perubatan Islam Az-zahrah, Bangi. Weight : 3.1 kg. Alhamdulillah, skang ni mami n baby sihat walafiat. Aisy ni dilahirkan secara c-sect sebab dia breech..dr 7 bln smpla da 37 weeks dlm perut mami dia xmo pusing2 kepala ke bawah. So end up, Dr soh c-sect jek. Pasrah jek la.. View this Fotopage entry
Ibu Adib
Latest entry:Berjumpa Ipin Dan Upin
dari jauh adib dengan Nabila suka sangat.. tp bila nak tangkap gamba... Nangis... xingat... Ibu dia jugak... yg terlebih suka LOL LOL LOL LOL View this Fotopage entry
Mana Ibu ni???
Norhaslinda Mahadi
Latest entry:Uniquely "A"...
Want to see how 3 years old boy writing letter 'A'? Look at these pictures below.. It must comes together with sytles and concentration... ;-) This is the result...Not bad,kan? Unique....ngeh..ngeh.. So, jugdes, berapa bintang nak bagi?? :-D View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
genny othman
Latest entry:i'm moving...
saya dah berpindah ke blog ye kengkawan...anything just drop by my blog @ http://genicute.blogspot.com ...reason??saya byk menulis dari post gambo..hihiihi..n another thing,fp ni sgt lembab nk masukkan gambonye...berjaman nk upload hehe :-D see you there!!! View this Fotopage entry
unta fadang fasirr lahhh
Zamzurina Zulkafli
Latest entry:We are moving!
With immediate effect, The Power of Dreams fp will be transferred to http://fendiawin.blogspot.com. Slowly, jika ada kudrat dan kesempatan, selected entries will be moved to the new blogspot. Babai forever fp! Aku tak nak sokong Israel!! --> http://www.who.is/whois/fotopages.com/ View this Fotopage entry
Intan Maziah Mohamed Salihin
Latest entry:AidilFitri 2009 - Family Potrait
Salam Aidil Fitri dan Maaf Zahir Batin...:) View this Fotopage entry
Pic from www.zahra-fashion.com
ashfa mohd ali
Latest entry:Zoo Negara!
View this Fotopage entry
Izal and Oja
Latest entry:- Alyn dan Suri di ambang 2008 -
haha.. dah nak abih dah tahun 2008.. sekejap jer.. aleh2 dah beso dah sumer.. mak ngan anak tgh bertapa.. gambo aidil? nanti akan diaplod.. :-D View this Fotopage entry
Waznati Lam
Latest entry:Goodbye 2008, Welcome 2009
Missing updating this fotopages... Anyway, my boy and girl going to 4 and 2 next year... A lot of things going to change next year... New career, maybe new office, new house, new maid, new school... 2009 is waiting for another story of my life.... Wishing you guys a best of 2009 ahead! View this Fotopage entry
Fatin insyirah 1 year 8 months
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
Mak and Abah Of Lovely MDs
Latest entry:Our New Entry......
Silalah jenguk kami kat anaandy.blogspot.com :-D See you there.... View this Fotopage entry
mai n zaimi
Latest entry:New Link-Combined FP with Hubby
Dear Beloved Friends... FYI, from today onwards, you can view my FP-'Happily Ever After' via my hubby's FP since we've incorporated into 1 FP....kindly view it at http://zaimi79.fotopages.com/ Thanks... View this Fotopage entry
Anas and Amani
Latest entry:Updates??
story? check this -> http://anasamani.blogspot.com/ out! View this Fotopage entry
salma & amani
fadilla ibrahim
Latest entry:My Rabbit wannabe!!!!
View this Fotopage entry
nury yusop
Latest entry:macam2 balqis...
Macam2 la perangai si balqis ni....ni gambr mommy snap masa dia sbuk duk bongkar sana bangkar sini dlm bilik.Conclusionnyer balqis makin lasak & mengada2...entahla if adik dia dah kluar nanti camne pulakla perangai dia.Yang mommy risau takut dia takleh nak terima keadaan jer.Now mommy dah 33weeks next week check-up dah 34weeks lg sbulan lebey jer....berdebar2 jugak hati ni hehehe :-> so far mommy alhamdulilah sihat cuma selalu rasa sakit kat ari-ari....baby pulak still swimming dlm tummy mommy.Have to w... View this Fotopage entry
aiza zack
Latest entry:makan time!!!!!!!!!
View this Fotopage entry
najihah hakimi
Latest entry:Award?
..kali ni dpt award dr adik syafiq...thanx a lot!..terharu jap rasa...pernah gak singgah fp dia..-->http://syafiqakram.fotopages.com tp tk pernah tinggal komen...ok.. View this Fotopage entry
adik syafiq
azdra azdra
Latest entry:*´`·.¸¸.·´`eDIsi tinGGaL lAKi DaN anAk La laGI!´`·.¸¸.·´`*
Place: De Rhu Beach Resort Kuantan Date: 19th - 22nd August 2008 AKULAH MANUSIA PERASAN BAGUS TUH DAN PERASAN KIUT!!!! HAHAHAHHAHA AKU PEDULIK PER!!!!! KILL 'EM ALLL!!!! HAHAHAHHAHAH LOL will tell the story later2 k...manyak bz..so enjoy the pic from kamera dubai ku... hehehhe ;-) View this Fotopage entry
nur alesha batrisyia
HAPPY 3rd BIRTHDAY NUR ALESHA BATRISYIA...! View this Fotopage entry
Jurida Mohamed
Latest entry:Arissa Dania again
Just a mix entry to locate her milestone. :) View this Fotopage entry
Senyum!
Daniel and Dania
Latest entry:Daniel's Big 3
Pictures by http://izaown.fotopages.com/?entry=1671940&back=http://izaown.fotopages.com/?page=0#CommentsTop(MyShots )Photography. Thanks to our guests that made it to Daniel's Big 3. Here's the picture http://daniel3bday.myshots.com.my/( gallery) uploaded by Mdm Photographer. View this Fotopage entry
aNNa CM
Latest entry:~master environment 2008~
kawan-kawan weh, actually i dah attach all the photos @ our group. i didnt know that u guys tak dapat the attachment until la kak puteri told me. so if u guys nak tengok, here's the photo for that day and i didnt make superb editing as aku tatau la weh. so sharif @ saiful, kalo korang berdua rajin, edit la erk View this Fotopage entry
Afreena Farisya Afeea Firzana
Latest entry:little update...
walaupun sekadar gambo tp berjaya jugak membersihkan sawang2 spiderman kt sini :ty_ty: View this Fotopage entry
sape jaga sape ni...kak afreena wake up la
Ann Azies
Latest entry:Danisha, terkejut beyuk..
hari tuh.. Danisha kena chikenpox.. tapi banyak nyer kat muka la pulak.. dah tak come dah.. hahah cam la come sangat muka dia tuh... :P yg nak kelakar nyer kann... hehehhe cop.. senyum dulu.. :D :D :D dia agak nyer tak perasan la muka dia ada bintik-bintik cam tu.. memang buruk pun.. hahaha cam jerawat batu je.. lol pas tu.. dia main la lompat-lompat atas katil.. terjun kebawah.. katil tak tinggi.. nih ikut abang dia la nih.. si Danish tuh.. peh tu ada cermin panjang.. ala yg lekat kat almari teru... View this Fotopage entry
iman umairah
Latest entry:Tomorrow...she will be THREE!
View this Fotopage entry
Siti Sohailah A Soheimin
Latest entry:cuti2 malaysia
entry ni thn lepas punya tapi tak nyempat nk upload. Maklumla... internet C brnd Broadband ni slow yg amat. 3G pun sangkut2...leceh2.. OKla...nak cerita sket. Kami dah pun bermastautin kat Kulim, Kedah. Kalau lalu..boleh la singgah. Me n my hsbnd keja kat Kulim ni...alhamdulillah. Dapat pulak satu kilang. Hehehhee... Anak2 tinggal kat nursery je...Aidil dah bercakap melayu sepenuhnya. Kejap je budak2 ni tau.. dah langsung lupa nihonggo. Baru2 ni tau yg aichan allergic..tk buat blood test lg tp suspected... View this Fotopage entry
Syalfarina Razali
Latest entry:Latest pic
hi semua... rasenya mcm dah lama mama haziq tak update fp ni kan... mama haziq bz la buat masa skrg ni... tp bile time tak bz, intenet lak prob... last2 trus malas nak update.. rasenye ini adalah 1st entry for yr 2008 kan... ni ade la a few pic haziq mase pg holiday kat t'ganu.. View this Fotopage entry
Preity Fiedah
Latest entry:Sarawak Regatta 2008 (1-3 August 2008)
waaahhhh cargass gitu mengupdate...Darwisy tengah tido so senanglah nak relax kejap... petang tadi turun ke waterfront nak tgk sarawak regatta ni...hihi last year turun Mama tengah sarat preggy...this year dah berempatlah pulak....kalo nak tau ni event setiap tahun yang kitorang tak akan miss hehe....regatta ni actually lumba perahu yang dibuat kat sungai sarawak tu...nak tahu lebih lanjut sila klik http://www.sarawakregatta.com(Sarawak Regatta) (duta tak bertauliah) Ni antara gambar yang sempat diamb... View this Fotopage entry
yeaahhh merah menang!!!
sweet sixsixsix
Latest entry:Ezra & Fenriz Sana Sini Situ
Dah lama tak upload pics Armand Ezra kat sini. Banyak sangat Fotopages nak Handle, so Tak terHapdet plak yang satu nih... Tapi ada ke yang Visit sini ek?!!! Kalau tengok Jumlah yang Komen sangat Sket rasa mcm Takde Mood jer nak Hapdet. Tapi sebab Sayang gambar ni Terperuk jer, letak gak la kat sini... Huhuhu... Armand Ezra slalu gak Datang visit Fenriz kat umah. Kalau dorang berdua ni berJumpa, Abis lah Tunggang Terbalik umah dibuatnyer... Fenriz sampai sekarang SANGAT JELES dengan Adik Armand. M... View this Fotopage entry
lepak dlm khemah plak ek...
Mastika Dewi
Latest entry:reunion - backdated
View this Fotopage entry
nazarita abdullah sani
Latest entry:I am soooo sorry....
Hi people.. I sekarang dah tak pakai lagi nama RITA tu... Setakat ITA aje skrang... Simple and rasa nama ITA lagi ong kot... Hehehe.. To all.. TQ for you guys punya support.. Like most people say la kan? Life must go on... Ita skrang tersangat la busy.. (Buat-buat busy aje sebenarnya...) Memang ada banyak gambar yang tak di hepdet kan... Tapi sebenarnya gambar tu suma ada kat my FACEBOOK... Semenjak kat FACEBOOK tuh... Macam berpaling tadah la plak kat FOTOPAGES ni... Lupa daratan la k... View this Fotopage entry
mommy hafiy
Latest entry:To TOK with LOVE
Senjata nuklear bom atom adalah senjata yang mendapat tenaga dari reaksi nuklear dan mempunyai kuasa pemusnah yang besar - sebiji bom nuklear mampu memusnahkan sebuah bandar. Dalam bidang kimia dan fizik, atom (Bahasa Yunani άτομος atau átomos bermaksud "tak terbahagi") adalah zarah terkecil yang boleh didapati dalam unsur kimia tanpa mengubah sifat-sifat kimianya. Pengeboman atom Hiroshima dan Nagasaki merupakan serangan nuklear yang dikenakan terhadap Empayar Jepun oleh Amerika Syarikat di bawah... View this Fotopage entry
iza ibrahim
Latest entry:lamanya tak update....
salam untuk semua... maaflah sebab lama sungguh tak update walaupun selalu balik rumah cuci2 sawang.. sebab utama ialah..line yang sangat slow membantutkan uploading gambar... perkembangan Iman juga boleh dilihat di http://mypaletteoflife.blogspot.com sehingga mama menjadi rajin kembali dan berkesempatan menghapdet yer!!! View this Fotopage entry
marsila sulaiman
Latest entry:Summary of my 2 weekends
me and hubby brought syahmi to Tasik Cyberjaya as we both would like to go for morning walk...while Syahmi enjoy his playing time at the big playground there... Then in the afternoon, we brought him to Disney on Ice. Hubby got a cheap ticket for Rink seat... alhamdulillah... tak byk gambar yg dapat di ambil since hubby forgot to charge his flash...huhhuhu...we met Raz & co, Elly & Co and Awin & Co....heheh mcm dtg in a group pulak... sbb duduk kat satu tempat... Syahmi nak pergi school.... View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:Super Darren Haikal's Party! (Episode II)
(Phew!!! Akhirnya sampai pon kita kat Episode II iaitu Episode yg Penghabisan... Yessszaaa, Berpeluh gak lerrr nak pilih pics yg Best-Best sbb semua pon Best-Best Belaka! Mmg Berbaloi Sgt Hire http://eyesofgrace.blogspot.com(SuperZubye!) She did a Job Very Well Done! Respek Giler tengok Zubye begitu Committed dgn keje dia... Fokus, Tepat, Tajam dan Tangkas mcm Superman! Hehehe... Tengok sajalah Resultnyer!!! Damn S.U.P.E.R.B!!! WELL DONE ZUBYE!!! Keep Up the Good Work k Dearie! Enjoys the rest of the pics!!... View this Fotopage entry
Sempat Gossip Cik Kiah? Hehehe
Norrul Haidah
Latest entry:Demam
semalam balik opis mak kate fatini nk demam selsema so siap2 tunggu fuad balik, makan, mandi terus gi annur.. gi sane punyelah ramai org aku ingat skang nih mmg musim baby demam lah! ade baby tu sian dia sampai kene sedut kahak dlm badan aku dgr baby tu melalak sampai cam tkleh bernafas dia nangis.. huhu gerun.. pastu aku tanyelah skali tuk cucuk fatini 18 bulan tu so opoiment seterusnya minggu depan cucuk skali pnuemoccocolil [betul ke idaklah tau ejanye tp sebut dia camtulah].. pastu setiap 6 bulan ma... View this Fotopage entry
annor asyiek
Latest entry:Puffing Billy...
Huhhuu...dah bersawang fp ni..mommy baru nak upload entry baru...entry pun sebenarnye dah lapok...dah basi...hihihih... :-D takpelah kan...asalkan dapat jadi pengubat rindu family di mesia... ;-) kali ni trip kami ke Puffing Billy..steam train tertua kat sini...mmg rase macam zaman P.Ramlee dulu2... :-> seronok naik train terbukak ni..nampak keindahan ciptaan Tuhan tu terang2 depan mata...tak diselindungi dek dinding keretapi macam yg selalu kite naik kan...trip ni kami pergi 4 family dgn k.fadilah & co, ma... View this Fotopage entry
Hasanul Israf Mohamad Ibrahim
Latest entry:Birthday Atok and Majlis Perkahwinan Redzuan
View this Fotopage entry
Shahida AbdLatif
Latest entry:~iman zaheera with ibu n abi~
today, iman zaheera dah masuk 3 months..how fast time flies..sekejap aje anak ibu ni dah besar..she's now dah pandai senyum, main dgn toys (esp, bee-ru-no yg abi belikan)..dah response to colors n sound..also, response bile panggil nama dia..how sweet :-D ibu n abi love you sooooo much... LOL :-D View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
Nazirah Hussin
Latest entry:Imels's bash had been cancelled !
Di sini gee ingin maklumkan bash imels which is suppose on 10 mei had been cancelled n postponed to another day due to Atuk imels tak berapa sihat sejak dua hari yang lepas... :blackeye: so kami anak beranak ingin memohon ampun dan maaf pada mommies semua sebab bg short time notice.. :-( .yerla kan mana tau kot2 mayb sebelom ni mommies semua dah ada plan .. $-) pastu bila gee invite ke bash imels terpaksa batalkan ur plan kan semata2 nak join bash imels ni kan .. $-) soory sangat2.. apapun gee amat te... View this Fotopage entry
juliana asharuddin
Latest entry:Happy 4th Birthday Aina Karmila...sedapnya nama dier!
Walaupon birthday gurl domam..sungguh sungguh dia meniup cake! gegambarans lain as usual @ my flickr! My choice of best shots..ikhlas from my camera semut! LOL Presenting... ustazah alaf baru! hana..jgn mareeeeeeeeeeeeee! LOL LOL Model yg penuh dengan 'air' bukan ayor okeh!..Adam kata nih 'kakida kakak sombong'...haiyoo..mana tak anak cak nih sentapzzzzzzzzzz! Ca...nanti suruh mama hang buat party birthday 'rock' theme okeh..tgk lah Mira..anak hang rock rabak ni hah! ... View this Fotopage entry
Haireen Halim
Latest entry:Faris 2nd Birthday bash
View this Fotopage entry
anne iskandar
Latest entry:melepas rindu dendam
it's in town!! satu tak cukup beb....!! View this Fotopage entry
tah ape yg sedap yg pink ni
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
Aqsoriah Kamaruddin
Latest entry:AidilFitri 2007
Salam aidilfitri buat semua...maaf jika ada tersalah kata, terkasar bahasa ;-) Dah seminggu lebih kita beraya ye baru sempat nak updet gambar raya... :-D takde turn balik kampung, macam biasa setiap tahun kami beraya belah family mama dulu..abah kata setiap tahun beraya kampung mama dulu...hehhehehe lagi best :-D :-D mama ajak dia beraya umah maktok dulu dia taknak...suka ati la abah jgn gaduh sudah kan?? :-> Sedihnya masa raya ke3 ayu kena asma attack..sian kat dia..so, bnyk plan kena cancel kam... View this Fotopage entry
maktok, tokba &ashraf
Ummi Haikal aka Suzi
Latest entry:It is true? Haikal looks like ayah...
Tak adil... tak adil ni... takpelah ummi tak terasa hati pon... ini cubaan kali kedua ummi buat, ummi get this result. 4% looks like ayah. Takpelah, janji haikal tahu ummi & ayah sayang sangat pada haikal. Kasih kami berdua tak pernah terbahagi dua. Semuanya yang kami buat @ lakukan demi untuk Haikal yang dikasihi. View this Fotopage entry
bujang senang
iesya maisara
Latest entry:iesya si jelita yang rajin
rakaman detik-detik gemilang iesya membungkus gula-gula sempena hari kenduri acik jahid ngan acik huda. trivia: lagu faforit iesya masakini ialah lagu malaysia gemilang dendangan penyanyi patriotik Roy trivia2: iesya belum tahu bendera yg dipegang2 selalu tu bendera malaysia. yang dia tahu bendera tu bendera merdeka atau dalam dialeknya sendiri... padeka atau madeka trivia3: iesya juga sangat seronok kalau orang ajak dia pegi mandi best (mandi best=swimming atau pegi water theme park) trivia4: ies... View this Fotopage entry
Ujie Alwan
Latest entry:::Isyraf Daniel~6mths::
Intro... Isyraf Milestones: * Dah pandai meniarap since umur dia 4 mths * Pemurah dengan senyuman :-D * Suka berguling ;-) * Tgh practice angakt badan...nk merangkak 8-) * Suka memasukkan benda dlm mulut..gatal gusi kot! ;-) * Suka bergurau especially dengan abang dia :-D :wave: View this Fotopage entry
done!
Norshella Khairi
Latest entry:Selamat Hari Raya. Maaf Zahir dan Batin
Assalammualaikum all mommies and babies... Harap x terlewat nak ucap Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin... ;-) Ni jelah gambar yang sempat di upload buat masa nih... :-D Gambar diambil ketika raya pertama di KL, umah mak mentua shella... :-) View this Fotopage entry
1 tahun setgh
Mohammed Syahmi Mohammed Sharil
Latest entry:Syahmi in Sabah....
Last week syahmi and family balik ke Sabah utk menghadiri majlis perkahwinan kakak sepupu syahmi, Kak Khairunnisa a.k.a kak Ichun. Syahmi spent abt one week kat sana. Actually, tak byk gambar2 yg dapat di upload psl tak byk amik gambar... Apa tak nya, ibu sibuk kejar syahmi and abah pulak sibuk dgn video cam dia..so..ini jer yg dapat di ambil. View this Fotopage entry
kalau kena marah..dia buat cam ni..
Aldanish Aniq Alsyukri
Latest entry:Birthday Celebration for Aldanish Aniq
Location : Groupbase , Bandar Sri Damansara Time : 3pm-6pm The main casts : Danish who was amazingly in such a good mood throughout the party..and fell asleep towards the end of the party Abah Danish - who sponsored the celebration ;-) Tyna and Dada - for assisting in the preparation of the celebration, and for making the guests to feel comfortable! Sis, thanks for everything! Auntie Wani - who went to purchase the goody bags everywhere with me...and was there through the celebration - before... View this Fotopage entry
hafiz and shasha
ima mustafa
Latest entry:Gambar Masa Pagi Raya.. @ Keramat
View this Fotopage entry
Farel Aimar
Latest entry:hurmmm.....????
View this Fotopage entry
Suzilawati Mat Arop
Latest entry:Raya 2006
Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin..dari kami sekeluarge.. :-D View this Fotopage entry
Amir Aminudin
Latest entry:My First Solid Food Meal!
View this Fotopage entry
my first solid food meal!
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh
Azhari Jamil
Latest entry:Outing with Mama's Friends
Out to 1 Utama again.. this time around, I met Mama's friends together with Kak Nuri.. sempat la ptg tu gi main bowling jap then terus dinner kat Vicooda at Uptown Damansara.. View this Fotopage entry
terpaksa la gigit jari :)
cHeeKy PaH
Latest entry:Sad day to say goodbye....
On the final stretch..we checked out for the last time..went to a famous beach cafe..where all the the waitress were very friendly and knows almost all the tourist...very cozy and comfortable.. Then we went for our 2nd spa called Baliwis Spa. Not bad..I still couldn't get the idea of rejuvenating with massages..I'm still stressed out..still feeling tired..this spa thingy is so over exaggerated. Finally, we had our drinks in Ritz Carlton..wow...US 1000 per night... Then say bye bye..we're coming back he... View this Fotopage entry
water wall at rotzcalrton
azreen din
Latest entry:Anyssa In Kimono
I spent last weekend in hospital..DEMC in Shah Alam.. Demam panaassss..... :-( I was discharged on Monday and stayed with Atok and Nenek.. Nenek brought out Mama's old Kimono for me to try on...hehee :-D View this Fotopage entry
The same pose by Tenot
isha fariz
Latest entry:NURISH QAYRA
hi..saya nurish qayra. 3 months old. View this Fotopage entry
Muhammad Raiyan Akid
View this Fotopage latest entry
Nazatul Shiha
View this Fotopage latest entry
Lagenda Seri
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016